Τι κερδίζεις

Είσαι

Νέος στον προγραμματισμό και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις. Θες να μάθεις περισσότερα για το web development είτε για τα προσωπικά σου project και το blog σου, είτε για να ακολουθήσεις το επάγγελμα του web developer ή web designer.

Παρακολoυθείς

Ένα διήμερο εντατικό σεμινάριο με τις πιο σημαντικές βασικές γνώσεις για να φτιάξεις την δικιά σου μοναδική ιστοσελίδα σε Wordpress. Μαθαίνοντας HTML και CSS, καθώς και τα βασικά στοιχεία ενός CMS, όπως το Wordpress, θα καταλήξεις να φτιάξεις την δική σου ιστοσελίδα, με το δικό σου theme, δηλαδή με την δικιά σου δομή.

Επωφελείσαι

Το βασικότερο είναι ότι θα έχεις φτιάξει μια αυτόνομη ιστοσελίδα βασιζόμενος στις ίδιες σου τις δυνάμεις. Μαθαίνεις στην πράξη και κατανοείς σε βάθος τι ακριβώς κάνεις και γιατί, συνδυάζοντας θεωρητική γνώση και πρακτική εξάσκηση. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση σου θα σου δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να την προσθέσεις στο βιογραφικό σου και στο LinkedIn προφίλ σου.

Πρόγραμμα

Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και βρες όλα τα συναρπαστικά που θα μάθεις κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Μαθαίνεις πώς να φτιάξεις μόνος σου την δικιά σου ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας τις HTML και CSS και φυσικά το Wordpress.

Τα μαθήματα αποτελούνται από το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος, με hands-on παραδείγματα και ασκήσεις για την καλύτερη κατανόηση των νέων αντικειμένων.

Κλείσε την θέση σου
 • Σάββατο 27 Μαΐου Εισαγωγή στις HTML και CSS

  Ώρες Μαθημάτων: 10:30-13:00 και 14:00-16:30

  Μαθαίνουμε τι είναι οι γλώσσες HTML και CSS και πώς μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να δομήσουμε μια ιστοσελίδα, να εισάγουμε εικόνες, να φτιάξουμε συνδέσμους, μενού, λίστες κλπ.

  Επιπλέον μαθαίνουμε πώς μπορούμε να δώσουμε στην σελίδα το στιλ που επιθυμούμε, είτε για μεμονωμένα στοιχεία, είτε μαζικά για όλα τα στοιχεία που ικανοποιούν κάποια κριτήρια.

 • Κυριακή 28 Μαΐου Εισαγωγή στο Wordpress

  Ώρες Μαθημάτων: 10:30-13:00 και 14:00-16:30

  Μαθαίνουμε τι είναι το CMS(Content management system) και το Wordpress. Στην συνέχεια κάνουμε μια εισαγωγή σε έννοιες του Wordpress, όπως οι σελίδες, τα post, οι κατηγορίες και τα tags, τα μενού, τα custom fields και τέλος τι είναι ένα theme. Κλείνοντας θα δημιουργήσουμε ένα theme από την αρχή και θα φτιάξουμε την δικιά μας μοναδική ιστοσελίδα, προσθέτοντας τα στοιχεία και δίνοντας το στιλ που επιθυμούμε.

Συχνές ερωτήσεις

 • Για ποιόν είναι κατάλληλο αυτό το πρόγραμμα;
  Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για σένα εάν:
  - Δεν γνωρίζεις προγραμματισμό ή web τεχνολογίες
  - Έχεις όρεξη να μάθεις
  - Θέλεις να εμβαθύνεις στο Wordpress, αλλά δεν ξέρεις από που να αρχίσεις
  -Θες να φτιάξεις την δικιά σου ιστοσελίδα
 • Πρέπει να φέρω και το laptop μου μαζί μου;

  Ναι! Το πρακτικό μέρος του μαθήματος απαιτεί hands-on συμμετοχή, οπότε το καλύτερο για σένα είναι να φέρεις μαζί σου και το laptop σου για να μπορέσεις να εξασκηθείς καλύτερα σε όλες τι νέες έννοιες που θα εκπαιδευτείς.


 • Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;

  Κατά την εγγραφή σου θα σου σταλούν με email όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και λεπτομέρειες.
 • Πώς μπορώ να κατοχυρώσω την θέση μου;
  Για να κατοχυρώσεις την θέση σου θα πρέπει να αποπληρώσεις τα δίδακτρα. Περισσότερες πληροφορίες θα σου σταλούν με email κατά την εγγραφή σου.

Χώρος

coho - the coworking home

Στρ. Ναπ. Ζέρβα 10
54640 Θεσσαλονίκη
περιοχή ΕΤ3, στάση “Ευζώνων”

Γράψου στο newsletter μας και μάθε
περισσότερα για τα νέα και τις προσφορές μας.