Τι κερδίζεις

Σε ποιον απευθύνται

Αν είσαι νέος Web Developer και σε ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι νέες τεχνολογίες τότε δεν πρέπει να χάσεις το μοναδικό τριβδόμαδο εκπαιδευτικό σεμινάριο σε React JS. Το CollegeLink και η Golden Gate Pro διοργανώνουν για 1η φορά στην Ελλάδα μία hands-on πρακτική εκπαίδευση στη βιοβλιοθήκη React της Javascript με σκοπό 15 νέοι και ταλαντούχοι Web Developers να εκπαιδευθούν σε αυτήν τη State of the art τεχνολογία και να βρουν την επόμενη εργασιακή τους στέγη.

Αν θέλεις να συμμετέχεις στις εκπαιδεύσεις οι μόνες προϋποθέσεις που χρειάζονται είναι να ψάχνεις για εργασία αυτόν τον καιρό, να σου αρέσει ο κλάδος του Web Development, να έχεις μικρή εργασιακή εμπειρία στο κομμάτι του Web Development (6-18 μήνες και καλή γνώση στις γλώσσες HTML, CSS & Javascript) και να έχεις πλήρες συμπληρωμένο προφίλ στην πλατφόρμα του CollegeLink.gr.

Όλοι οι τελικοί συμμετέχοντες θα επιλεχθούν μετά από ένα σύντομο screening όλων των υποψηφίων σχετικά με τις ανωτέρω προϋποθέσεις.
*Σε περίπτωση που περισσότεροι των 15 υποψηφίων πληρούν τις προϋποθέσεις θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες για την Ακαδημία

Οι εκπαιδεύσεις θα πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 13 έως και το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο ACEin, από τον πολύ έμπειρο Web Developer Μίλτο Στάμου. Το κόστος συμμετοχής για τους εκπαιδευόμενους θα είναι στα 90€ (60€ για φοιτητές και ανέργους) και αυτό χάρη στην ευγενική χορηγία των εταιριών Workable, Webjar & Stone Soup. Οι συγκεκριμένες εταιρίες έχουν ανοιχτές entry level Web Development θέσεις και θα βρίσκονται στην εκδήλωση προκειμένου να παρακολουθήσουν της εκπαίδευση των συμμετεχόντων.

Μάθε περισσότερα και κλείσε τη θέση σου!

Πρόγραμμα

Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και βρες όλα τα συναρπαστικά που θα μάθεις κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Τα μαθήματα αποτελούνται από το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος, με hands-on παραδείγματα και ασκήσεις για την καλύτερη κατανόηση των νέων αντικειμένων.

Παράλληλα με τις εκπαιδεύσεις όλοι οι συμμετέχοντες θα δουλέψουν ένα πραγματικό project σε React JS το οποίο και θα ανεβάσουν σε Git περιβάλλον με την ολοκλήρωση του.

Μάθε περισσότερα και κλείσε τη θέση σου!

 • Σάββατο 13 Ιανουαρίου


  - Intro to Front End Development
  - Front End Developer’s toolbox
  - Intro to JavaScript for React JS
  - Intro to React JS

 • Κυριακή 14 Ιανουαρίου


  - React JS Basics
  - React Life Cycle Methods
  - Create and manipulate HTML forms with React

 • Σάββατο 20 Ιανουαρίου


  - Test React Components
  - Implement a real life project
  - Intro to the state manager framework Redux
  - Redux Basics

 • Σάββατο 27 Ιανουαρίου


  - Dive into the basic concept of Redux (actions, store and reducers)
  - Test Redux parts
  - Implement a real life project

Εκπαιδευτής

Μίλτος Στάμος

Front-End Developer @ Workable

Ο Μίλτος Στάμος είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάζεται στην Workable ως Front End Developer. Καθημερινά επιλύει προβλήματα χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής όπως το ReactJS και το Redux. Σίγουρα η JavaScript κατάφερε να τον κερδίσει, μιας που εκτός από το ReactJS έχει εμβαθύνει σε διαφορετικές βιβλιοθήκες, όπως οι Metor, BlackboneJS κ.ά. , αλλά φυσικά και στην ίδια την γλώσσα. Έχει μεγάλη επαγγελματική εμπειρία ως developer σε startups καθώς και στην εκπαίδευση σε θέματα πληροφορικής.