Τι κερδίζεις

Είσαι

Προγραμματιστής, φίλος του προγραμματισμού, μηχανικός ή έχεις υπόβαθρο στις θετικές επιστήμες. Θες να εμβαθύνεις στην μηχανική μάθηση, και συγκεκριμένα στον τομέα του deep learning.
Προϋπόθεση για την παρακολούθηση του μαθήματος είναι η προηγούμενη ενασχόληση με την γλώσσα προγραμματισμού Python.

Παρακολoυθείς

Ένα εντατικό σεμινάριο με τις πιο σημαντικές έννοιες. Ξεκινάμε με τις βιβλιοθήκες της Python για Machine Learning (pandas, numpy, scipy, scikit-learn, matplotlib), καθώς και τις low-level βιβλιοθήκες πάνω στις όποιες πατάει το Keras, π.χ. TensorFlow, Theano, CNTK. Στην συνέχεις εμβαθύνουμε σε αλγορίθμους και case studies από το deep learning σχετικά με την αναγνώριση χαρακτήρων(OCR), αναγνώριση εικόνας, επεξεργασία κειμένου, αναγνώρισης συναισθημάτων. Και επιπλέον θα μάθουμε για το πώς λειτουργούν τα generative models και το reinforcement learning.

Επωφελείσαι

To deep learning είναι ένας από τους πιο αναπτυσσόμενους τομείς του data science με πολλαπλές εφαρμογές και εκπληκτικά αποτελέσματα στους τομείς της ρομποτικής, της αναγνώρισης εικόνας και της τεχνητής νοημοσύνης(AI). Θα δεις συνολικά ποια είναι η εργαλειοθήκη για να εργαστείς στον τομέα, από πολύ καταρτισμένους και εξειδικευμένους εισηγητές.
Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση σου θα σου δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στα αγγλικά για να την προσθέσεις στο βιογραφικό σου και το LinkedIn προφίλ σου.

Πρόγραμμα

Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και βρες όλα τα συναρπαστικά που θα μάθεις κατά την διάρκεια αυτού του πολύ εντατικού σεμιναρίου.

Τα μαθήματα αποτελούνται από το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος, με hands-on παραδείγματα και ασκήσεις για την καλύτερη κατανόηση των νέων αντικειμένων. Το πρακτικό μέρος του μαθήματος απαιτεί hands-on συμμετοχή, οπότε το καλύτερο για σένα είναι να φέρεις μαζί σου και το laptop σου για να μπορέσεις να εξασκηθείς καλύτερα σε όλες τις νέες έννοιες που θα εκπαιδευτείς.

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση σου θα σου δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να την προσθέσεις στο βιογραφικό σου και το LinkedIn προφίλ σου.

 Λάβε το αναλυτικό πρόγραμμα  
 • Σάββατο 16 Ιουνίου

  Εισαγωγή στο Deep Learning    10:00-11:30
  Εισαγωγή στο Machine Learning
  Εισαγωγή στο Deep Learning
  Deep Learning σε Python

  Deep Learning με Keras    11:45 - 12:45
  Εισαγωγή στο Keras

  Διάλειμμα    12:45 - 13:30

  Deep Learning με Keras (συνέχεια)    13:30 - 16:00
  Αναγνώριση εικόνας
 • Σάββατο 23 Ιουνίου

  Επεξεργασία κειμένου    10:00-11:30
  Εξαγωγή σημασιολογίας

  Generative Μοντέλα    11:45 - 12:45
  Neural Doodle
  Neural style transfer

  Διάλειμμα    12:45 - 13:30

  AI game playing    13:30 - 16:00
  Deep Reinforcement Learning

Μην χάνεις στιγμή.
Κλείσε την θέση σου σήμερα!

 

Τελευταίες θέσεις

Εξασφάλισε την θέση σου ΣΗΜΕΡΑ 180

Ο εισηγητής

Speaker

Θεμιστοκλής Διαμαντόπουλος

Researcher on Data Mining and Software Engineering

Themistoklis Diamantopoulos works as a researcher on Data Mining and Software Engineering. He has a Diploma in Electrical and Computer Engineering from the Aristotle University of Thessaloniki and an MSc in Computer Science from the University of Edinburgh. He has worked as a research associate in the Informatics and Telematics Institute (ITI) of Centre for Research and Technology - Hellas (CERTH) and currently works at the Intelligent Systems and Software Engineering Labgroup (ISSEL). His research interests include the areas of Data Mining, Software Engineering, Machine Learning, and Multi-Agent Systems. He has participated and still participates in multiple EU-funded projects (eCOMPASS, S-CASE, SEAF) both as a researcher and as an active software engineer, while he also holds the position of software reusability expert in the newly founded company Cyclopt, which aims at providing innovative solutions in the area of software quality as-a-service. Personal website: https://thdiaman.github.io/

Γράψου στο newsletter μας και μάθε περισσότερα για τα νέα και τις προσφορές μας.