Τι κερδίζεις

Είσαι

Προγραμματιστής ή φίλος του προγραμματισμού και θέλεις να εμβαθύνεις σε μια από τις πιο δημοφιλείς βιβλιοθήκες της JavaScript για front-end development, την React, η οποία χρησιμοποιείται και υποστηρίζεται από τις μεγαλύτερες εταιρίες, όπως οι Facebook, Instagram, Netflix, Airbnb. Για να παρακολουθήσεις το workshop απαραίτητη είναι η βασική γνώση HTML, CSS και JavaScript.

Παρακολoυθείς

Ένα διήμερο εντατικό σεμινάριο με τις πιο σημαντικές βασικές γνώσεις στο React για να φτιάξεις την δικιά σου διαδραστική και λειτουργική εφαρμογή. Θα μιλήσουμε για components, rest endpoinds, html forms, server side rendering, το npm package React Router v4, test utils και τέλος θα αναφερθούμε στο πώς όλα αυτά αξιοποιούνται για να δημιουργήσουμε ένα native mobile app με την χρήστη του React Native.

Επωφελείσαι

Το βασικότερο είναι ότι θα έχεις φτιάξει μια διαδραστική web εφαρμογή βασιζόμενος στις ίδιες σου τις δυνάμεις. Μαθαίνεις στην πράξη και κατανοείς σε βάθος τι ακριβώς κάνεις και γιατί, συνδυάζοντας θεωρητική γνώση και πρακτική εξάσκηση. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση σου θα σου δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για να την προσθέσεις στο βιογραφικό σου και στο LinkedIn προφίλ σου.

Πρόγραμμα

Ρίξε μια ματιά στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και βρες όλα τα συναρπαστικά που θα μάθεις κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Μαθαίνεις τι είναι η βιβλιοθήκη της JavaScript, React και πως μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε ώστε να δημιουργήσουμε διαδραστικές εφαρμογές. Κατανοείς πώς και γιατί δημιουργούμε μία React εφαρμογή σε μία δενδροειδή ιεραρχία από components και πως αλληλεπιδρούν αυτά μεταξύ τους.

Τα μαθήματα αποτελούνται από το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος, με hands-on παραδείγματα και ασκήσεις για την καλύτερη κατανόηση των νέων αντικειμένων.

Κλείσε την θέση σου
 • Σάββατο 10 Ιουνίου Εισαγωγή στο React Ι

  Ώρες Μαθημάτων: 10:30-13:00 και 14:00-16:30

  Μαθαίνεις τι είναι η React και κατανοείς πώς και γιατί δημιουργούμε μία React εφαρμογή σε μία δενδροειδή ιεραρχία από components και πως αλληλεπιδρούν αυτά μεταξύ τους.
  Συγκεκριμένα θα δούμε:
  - Διαφορές μεταξύ functional και class components
  - Ποιες είναι και πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις lifecycle μεθόδους ενς component
  - Πώς παίρνουμε και αποθηκεύουμε δεδομένα από απομακρυσμένες πηγές κάνοντας κλήσεις σε REST endpoints
  - Πώς δημιουργούμε HTML φόρμες

 • Κυριακή 11 Ιουνίου Εισαγωγή στο React II

  Ώρες Μαθημάτων: 10:30-13:00 και 14:00-16:30

  Εμβαθύνουμε περισσότερο και ασχολούμαστε με τα παρακάτω θέματα:
  - Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε εφαρμογές με περισσότερες από μία σελίδες χρησιμοποιώντας το npm package React Router v4.
  - Τον τρόπο με το οποίο τεστάρουμε τα componets που έχουμε δημιουργήσει με τα Test Utils ώστε να έχουμε πιο γρήγορο development.
  - Πως αξιοποιούμε τον τρόπο σκέψης που έχουμε αποκομίσει από το React ώστε να δημιουργήσουμε native Android ή iOS εφαρμογή κινητού με την χρήστη του React Native

Συχνές ερωτήσεις

 • Για ποιόν είναι κατάλληλο αυτό το πρόγραμμα;
  Αυτό το πρόγραμμα είναι κατάλληλο για σένα εάν:
  - Έχεις βασική γνώση των HTML, CSS και JavaScript
  - Είσαι εξοικειωμένος με βασικές προγραμματιστικές έννοιες
  - Θέλεις να εμβαθύνεις στο front-end development, αλλά πελαγώνεις ανάμεσα στα αμέτρητα frameworks και βιβλιοθήκες και δεν ξέρεις από που να αρχίσεις την μελέτη
 • Πρέπει να φέρω και το laptop μου μαζί μου;

  Ναι! Το πρακτικό μέρος του μαθήματος απαιτεί hands-on συμμετοχή, οπότε το καλύτερο για σένα είναι να φέρεις μαζί σου και το laptop σου για να μπορέσεις να εξασκηθείς καλύτερα σε όλες τι νέες έννοιες που θα εκπαιδευτείς.


 • Με ποιους τρόπους μπορώ να πληρώσω;

  Κατά την εγγραφή σου θα σου σταλούν με email όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και λεπτομέρειες.
 • Πώς μπορώ να κατοχυρώσω την θέση μου;
  Για να κατοχυρώσεις την θέση σου θα πρέπει να αποπληρώσεις τα δίδακτρα. Περισσότερες πληροφορίες θα σου σταλούν με email κατά την εγγραφή σου.

Χώρος

coho - the coworking home

Στρ. Ναπ. Ζέρβα 10
54640 Θεσσαλονίκη
περιοχή ΕΤ3, στάση “Ευζώνων”

Γράψου στο newsletter μας και μάθε
περισσότερα για τα νέα και τις προσφορές μας.